"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


ІАС EvaluЕd: простір для взаємодії учасників освітнього процесу та стейкхолдерів

ІАС EvaluЕd: простір для взаємодії учасників освітнього процесу та стейкхолдерів

7 листопада 2022 року "ЦПРПП" НМР долучився до  коворкінгу "ІАС EvaluЕd: простір для взаємодії учасників освітнього процесу та стейкхолдерів", де учасники поділилися рефлексією щодо апробації ІТ-продукту у закладах освіти, ознайомилися з призначенням системи та новими можливості її використання в сфері освіти.

«ПШ «Світанок», Класична гімназія при ЛНУ ім. І. Франка, ліцей № 38 ЛМР, ліцей імені Івана Пулюя ЛМР – стали першопрохідцями в Україні з апробації інформаційно-аналітичної системи EvaluEd. Керівники закладів освіти: Лідія Андрушко, Юрій Джалі, Світлана  Терешкевич, Ірина Хміль розповіли про плюси використання даної системи та про труднощі, які виникали під час апробації. 

Валентина Загрева, начальниця управління  Державної служби якості осавіти, Анжела Стефанишин, начальниця відділу роботи з експертами та Андрій Хамик, заступник начальника відділу інституційного аудиту, підкреслили переваги використання ІТ-продукту закладами освіти під час самооцінювання закладу освіти та проведенні сертифікації педагогічних працівників. 

Андрій Закалюк, начальник управління освіти ДГП ЛМР та Сергій Пазюк, заступник директора з науково-педагогічної роботи, викладач кафедри освітньої політики ЛОІППО зазначили про важливість співпраці та партнерства усіх освітніх зацікавлених сторін задля підвищення якості освіти.

Обговорено організацію курсів підвищення кваліфікації ЦПРПП Львівської області для керівників ЗЗСО щодо використання та роботи ІАС EvaluЕd.

Також обговорено організацію курсів підвищення кваліфікації ЦПРПП Львівської області для керівників ЗЗСО щодо використання та роботи ІАС EvaluЕd