"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Методичні гостини професійних спільнот філологів Судововишнянської та Новояворівської громад

Методичні гостини професійних спільнот філологів Судововишнянської та Новояворівської громад

...Пізнати знов єдине і важне,почути знов забуте,та осягнути недосяжне,здобути нездобуте...Богдан-Ігор Антонич

Весна - це завжди пора нових починань. І ось так символічно саме на березень 2023 року припали методичні гостини професійних спільнот філологів Судововишнянської та Новояворівської громад у музеї-садибі родини Антоничів (с.Бортятин, Судововишнянська територіальна громада) з метою налагодження методичних мостів співпраці між педагогічними спільнотами громад району, популяризації історико-мистецьких надбань рідного краю, вшанування визначних постатей Яворівщини.

Дякуємо за сприяння Михайлу Дорошу, начальнику відділу освіти Новояворівської міської ради!

Дякуємо організаторам: Оксана Майхер , головному спеціалісту відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та молоді Яворівської райдержадміністрації!

Дякуємо начальниці відділу освіти, культури та туризму, молоді та спорту Судововишнянської міської ради Галині Курляк, головному спеціалісту Наталії Кадикало, директорці Бортятинської гімназії Галині Шалавило за гостинний прийом!

Дякуємо завідувачці Музею-садиби родини Антоничів Ользі Дядинчук, львівському письменнику, поету та пісняру Зеновію Филипчуку, керівниці професійної спільноти учителів-філологів Судововишнянської громади Марії Доскоч, усім присутнім педагогам за можливість по-новому поринути в нашого Шевченка та в нашого Богдана-Ігоря Антонича у спогляданні на виставку заслуженого діяча мистецтв України п.Ореста Скопа!

Дякуємо усім за таку емоційно піднесену і щемну комунікацію!До зустрічі!