"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Навчальний тренінг за програмою

Навчальний тренінг за програмою "Діальний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення"

У Новояворівській територіальній громаді на базі Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 відбувся навчальний тренінг за програмою підвищення кваліфікації «Діальний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Учасники тренінгу- вчителі початкових класів закладів освіти Новояворівської ТГ.

Даний проект реалізується в рамках Меморандуму про взаємодію між Міністерством освіти та науки України та LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти та науки.

Мета проведеного навчання – реалізація програми підвищення кваліфікації «Діальний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» в рамках відновлення освіти України фондом LEGO та підвищення методичної компетентності вчителів початкових класів.

Програма розроблена на основі принципів системного, особистісного, компетентнісного, андрагогічного й середньовищого підходів, а також діяльнісного підходу (the LEGO Foundation) та спрямована на забезпечення неперервного професійного розвитку вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти з реалізації діяльнісного підходу в початковій школі в реаліях сьогодення.

Вчителі початкових класів не хочуть підвищити кваліфікацію з питань дисциплінарного підходу в Новій українській школі.

ДЯКУЄМО регіональному тренеру the LEGO Foundation Ользі Банах за цікавий та змістовний матеріал тренінгу, за приємне спілкування.

ДЯКУЄМО педагогам за активність, які прагнуть наповнити свою методичну скарбничку новими ідеями, знаннями.

ДЯКУЄМО адміністрації Новояворівської ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 за гостинність і допомогу в організації зустрічі.