"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


 Онлайн-зустріч «Сертифікація педагогічних працівників – 2024»

Онлайн-зустріч «Сертифікація педагогічних працівників – 2024»

17 січня 2024 року ЦПРПП спільно з відділом освіти організували онлайн-зустріч для педагогів Новояворівської громади (вчителів початкових класів, вчителів української мови та літератури, математики, історії) «Сертифікація педагогічних працівників – 2024» (більше 80-ти учасників).

Модератор заходу Іванна Абатурова , директор ЦПРПП, привітала учасників та оцінила важливість спільної роботи, обмін досвідом для підвищення якості освіти в Новояворівській громаді.

Тетяня Юр , головний спеціаліст відділу освіти, зосередила увагу освітян на тому, що сертифікація є вагомим етапом у професійному розвитку вчителів.

До зустрічі з освітянами долучилася #Олена_Гула , головна спеціалістка відділу роботи з експертами Державної служби якості освіти у Львівській області, розповіла про особливості проведення сертифікації педагогічних працівників.

Педагоги закладів освіти Новояворівської міської ради, які успішно пройшли сертифікацію у 2023 році, поділилися власним досвідом і надали конструктивні поради колегам.

До 30 січня триває реєстрація на сертифікацію у 2024 році для вчителів початкових класів, вчителів української мови та літератури, математики та історії за посиланням

https://zno.testportal.com.ua/teachers/registration

Бажаємо успіхів кожному, хто зареєструвався чи планує зареєструватися для проходження сертифікації!

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та розвиватися!