"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


 Онлайн-зустріч щодо проведення сертифікації вчителів математики, української мови та літератури

Онлайн-зустріч щодо проведення сертифікації вчителів математики, української мови та літератури

З метою виявлення та заохочення педагогічних працівників, які впроваджуватимуть сучасні методики компетентнісного навчання та нові освітні технології, 23 травня 2023 року для вчителів мовно-літературної та математичної освітніх галузей базової середньої освіти Новояворівської територіальної громади спільно з Відділом освіти Новояворівської міської ради було організовано онлайн-зустріч щодо проведення сертифікації педагогів, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти.

Спікером запрошено головного спеціаліста відділу роботи з експертами Управління ДСЯО у Львівській області Галина Гамерник.

Під час зустрічі педагоги дізналися про основні засади сертифікації, особливості реєстрації у 2023 році і, звісно ж, отримали багато практичних і корисних порад. Адже успішне проходження сертифікації має чимало переваг!

Реєстрація вчителів математики та української мови і літератури триватиме впродовж 01–11 серпня:

- основний етап (01–07 серпня) – у межах граничної кількості для кожного регіону;

- додатковий етап (07–11 серпня) – у межах загальної граничної кількості.

«У нашому місті працюють творчі вчителі, які люблять свою професію і вкладають в неї усю душу і серце, весь свій вільний час. Однак ми інколи боїмося вийти із власної зони комфорту. Хоча сертифікація є добровільною, та варто пам’ятати, що вона дає нові можливості для розвитку і самовираження. Не бійтеся і вірте у власні сили!» - зазначила Іванна Абатурова директорка «ЦПРПП» Новояворівської міської ради.

Дякуємо Галині Гамерник за проведену зустріч в режимі онлайн, яка залишила багато позитивних вражень та була інформативною, змістовною, насиченою об'ємним матеріалом!