"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи Новояворівської ТГ

Семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи Новояворівської ТГ

19 грудня 2023 року на базі «Новояворівський ЗЗСО І-ІІІ ст. 2"» відбувся семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи Новояворівської ТГ.

Ключовими питаннями зустрічі були освітні втрати, розриви та прогалини, менші освітні втрати залишаються серйозним викликом, особливо в умовах сьогодення.

Директор «ЦПРПП» Новояворівської міської ради Іванна Абатурова продемонструвала учасникам, як діагностувати навчальні втрати, як допомогти учням нажити пропущене та успішно продовжити навчання.

Консультант «ЦПРПП» Новояворівської міської ради #Леся_Серафим показала на практиці можливість проведення діагностичного тестування за допомогою платформи ВШО, а саме: навела приклади, як випускні діагностичні тести, як сформувати звіт вчителя та учнів, як проаналізувати результати тестування (самостійно вчителем та разом з учнями).

Продовжуючи тему освітніх втрат, можемо також говорити і про втрати в інфомедійному полі. І не лише про учнів, а й про нас, освітян. Адже медіаосвіта має стати невід'ємною частиною життя кожного шкільного колективу. Величезна кількість інформації, яка формує погляди, позиції, сиплеться з усіх шпарин.

Наталя Басараб , Іванка Гринак Консультанти «ЦПРПП» Новояворівської міської ради зосередили увагу учасників семінару на вміннях відбирати з неї те, що є місцем, правдивим, корисним, цінним, пізнавальним, цікавим, провівши рядних практичних вправ:

вправа "Сніжинка"

вправа «Вірю-не вірю»

вправа «Медіаполе»

вправа «Малюнок на спині»

Метод арттерапії чудово знімає втому, полегшує процес комунікації, зменшує негативні емоційні стани, створює позитивний емоційний настрій. Практичний психолог "ЦПРПП" Новояворівської міської ради Мирослава Сенюта ознайомила учасників з нетрадиційною технікою - малювання кавою.

В переддень Різдва Христового кожна людина вірить в чудо, а її серце наповнюється радістю. Приємні пахощі кави, різдвяна колядка, віншування від Іванни Фолюш сприяли різдвяному настрою.

ДЯКУЄМО за гостинність та допомогу в організації зустрічі #Анна_Вань, «Новояворівський ЗЗСО І-ІІІ ст. 2"»

ДЯКУЄМО нашим захисникам за можливість працювати, розвиватися, вдосконалюватися!