"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Семінар-практикум

Семінар-практикум "Ведення ділової документації" у закладах освіти

В межах меморандуму про співпрацю між "ЦПРПП" Новояворівської міської ради та управлінням ДСЯО у Львівській області для керівників ЗЗСО, ЗДО та заступників директорів, методистів було проведено семінар-практикум щодо ведення ділової документації в закладах освіти.

Спікер Андрій Хамик, заступник начальника відділу інституційного аудиту управління ДСЯО, ознайомив учасників з актуальними питаннями щодо складання та оформлення внутрішньої документації закладу освіти, розроблення номенклатури справ, стратегії розвитку тощо відповідно до вимог чинного законодавства.

У процесі семінару начальник відділу освіти Новояворівської міської ради Михайло Дорош побажав учасникам плідної роботи, цікавого навчання та вдосконалення професійних вмінь для управлінських процесів в ЗЗСО, ЗДО.

Вокальний ансамбль «Горицвіт» Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ст.№2 (музичний керівник Наталя Юськів) привітав усіх присутніх гучними колядками та посівалками.

Дякуємо за гостинність Новояворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 (Ганні Вань),  Новояворівському ЗДО "Ялиночка" (Олександрі Либі) та всім учасникам семінару: Андрію Хамику, відділу освіти Новояворівської міської ради (Михайлу Дорошу, Лесі Кабан, Тетяні Юр) та директорам ЗЗСО, ЗДО та їх заступникам і методистам за ефективну комунікацію.