"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Сертифікація вчителів початкових класів. Основні етапи та успіхи

Сертифікація вчителів початкових класів. Основні етапи та успіхи

♦️У Новояворівській ТГ 31.01.2023 пройшла зустріч вчителів початкових класів із начальницею відділу роботи з експертами Управління Державної Служби Якості Освіти у Львівській області Анжелою Стефанишин. Тема зустрічі "Сертифікація вчителів початкових класів. Основні етапи та успіхи" є актуальна і важлива, адже вже з 30 січня почалася реєстрація вчителів на участь у сертифікації. І триватиме лише до 6 лютого. Квота на Львівську область - 107 педагогів.

✨Анжела Сергіївна детально розповіла про особливості сертифікації у цьому році, розкрила основні "секрети" проведення процедури сертифікації та запросила сміливіше брати у ній участь . Адже успішне проходження сертифікації дає чимало бонусів: доплата у розмірі 20% до педагогічного навантаження, можливість брати участь у позачерговій атестації, нагода підняти свою кваліфікаційну категорію.

✨Перед педагогами виступили вчителі початкових класів, які успішно пройшли сертифікацію у 2022 році. Це Карвацька Марія Олексіївна, вчитель початкових класів Старицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва, та Рубай Леся Степанівна, вчитель початкових класів Чолгинського ЗЗСО І-ІІ ступенів. Педагоги у презентаціях поділилися нещодавнім власним досвідом, розповіли про виклики, які доводилось долати, описали свої емоції у часі проходження різних етапів сертифікації.

⚡Запрошую педагогів брати участь у сертифікації 2023 році! Впевнена, у нашій громаді багато достойних кандидатур! ⚡