"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


 «Стаємо сильнішими разом»

«Стаємо сильнішими разом»

Цього тижня відбулася зустріч вчителів християнської етики, представників виховної роботи та педагогів-організаторів «Стаємо сильними разом» (в рамках швейцарсько-українського проекту DECIDE).

Учасники познайомилися з ресурсами освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ) та їх використанням у навчальному процесі, зокрема інтеграції дітей, які опинились в умовах війни, обмінювалися досвідом та підвищували професійну майстерність, обговорювали актуальні питання сучасної освіти, ділилися своїми. . . креативними думками та ідеями.

Дякуємо речниці заходу - Галина Сохань , завідувач кафедри суспільствознавчої освіти Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти , кандидат філологічних наук! Ваш професіоналізм, ентузіазм та відданість вашої справи надихнули педагогів та допомогли ще глибше зрозуміти важливість нашої роботи!

Вчителі отримали нові знання та навички, які забезпечують у своїй педагогічній діяльності!

Дякуємо Lyudmila Yanyuk , лектору  Новояворівського краєзнавчого музею , за допомогу в організації та за ту енергію, яку Ви вклали на нашу зустріч!

Дякуємо педагогам-учасникам за активність, творчість, бажання бачити щось нове!