"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Відбулось засідання Координаційної ради психологічної служби системи освіти Яворівського району

Відбулось засідання Координаційної ради психологічної служби системи освіти Яворівського району

23 січня 2024 року відбулось засідання Координаційної ради психологічної служби системи освіти Яворівського району за участі начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та молоді Яворівської ВА Оксани Майхер та завідувачки кабінету «Навчально-методичний центр психологічної служби» КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Олени Стадник.

Питання порядку денного засідання: аналіз діяльності Координаційної ради психологічної служби системи освіти Яворівського району за 2023 рік, обговорення Плану роботи Координаційної ради на 2024 рік, нагородження переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», структура та система модернізації психологічної служби Львівщини.

Практичний психолог "ЦПРПП" НМР Мирослава Сенюта, у своїй доповіді поділилась інформацією про розвиток психологічної служби системи освіти Новояворівської ТГ у 2023 році.

Практичні психологи закладів освіти Новояворівської ТГ нагороджені грамотами та подарунками за перемогу у І (районному) етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми. У фаховій категорії «Практичні психологи» ЗЗСО:

І місце - Шеремет Марія, практичний психолог Прилбицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького;

У фаховій категорії «Практичні психологи» ЗДО:

І місце - Пристайко Любов, практичний психолог Новояворівського ЗДО  №7.

Пишаємось Вами та бажаємо успіхів і натхнення у подальшій роботі!Працюємо заради майбутнього!