"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Відбулося виїзне засідання професійних спільнот вчителів БІОЛОГІЇ та ГЕОГРАФІЇ

Відбулося виїзне засідання професійних спільнот вчителів БІОЛОГІЇ та ГЕОГРАФІЇ

11 січня 2024 року на базі Яворівського національного природного парку відбулося виїзне засідання професійних спільнот вчителів БІОЛОГІЇ та ГЕОГРАФІЇ. Педагоги відвідали семінар за участю факультету агротехнологій та екології Львівського НУ природокористування та спеціалістів Яворівського НПП "Використання природних ресурсів, об'єктів інфраструктури та природотерапії Яворівського НПП в екологічному, патріотичному вихованні та оздоровленні учнівської молоді".

Михайло Біляк, провідний спеціаліст парку, заслужений природоохоронець України, розповів про унікальні об’єкти природи, рекреації та екоосвіти Яворівського НПП.

Христина Гащук, провідний фахівець з екологічної освіти Яворівського НПП, представила різноманітні форми та напрямки екоосвітньої роботи, зробивши акцент на значущості освіти для охорони природи.

Оксана Годованець, науковий співробітник Яворівського НПП, поділилася своїми знаннями щодо застосування та ефективності природотерапії в оздоровчих цілях учнівської молоді.

Наталія Качмар, доцент кафедри екології ЛНУП, розкрила важливість екоосвітніх заходів природоохоронних установ для пізнання природи та закріплення знань учнями.

Віталій Гавгун детально розповів про формування патріотичних мотивів у школярів під час екскурсійних оглядів історико-краєзнавчих та військових експонатів музейних кімнат Яворівського НПП.

На завершення, під керівництвом вправної майстрині Марії Маруняк, наші педагоги взяли участь у майстер-класі з розмальовування Яворівської іграшки. Кожен учасник став художником, а кожна краплинка фарби - оксамитовою частиною унікальної історії

Цікаво та креативно пройшов захід, який надихнув продовжувати досліджувати світ природи. Це був наставлений та дуже корисний день для всіх учасників

Дякуємо #Михайлу_Біляку , #Сергію_Маруняку та колективу Яворівського НПП за гостинність, співпрацю та приємне спілкування. Бажаємо творчих успіхів, процвітання та до нових зустрічей!