"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ"НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Здорове харчування: ключ до щасливого та продуктивного навчання

Здорове харчування: ключ до щасливого та продуктивного навчання

У Новояворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар-практикум для голів методичних комісій 1-2 та 3-4 класів Новояворівської територіальної громади під назвою «Здорове харчування: ключ до щасливого та продуктивного навчання».Під час засідання обговорювали:

- як закласти базові знання про принципи здорового харчування;

- як говорити з дітьми та батьками про здорову їхню;

- як допомогти учням тваринне смачне та корисне меню на щодень;

- як сформувати харчові звички здорових і сильних дітей. Іванна Абаткрова демонструвала гру «Вікторина здорового харчування» для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку від ЮНІСЕФ Україна. Ознайомлюючись з грою, педагоги використовували практичні інструменти щодо впровадження здорового харчування в шкільне середовище.

Леся Серафим відвідала групу «Сортувальник», яка допоможе школярам розрізняти та сортувати групи продуктів, складати власне меню, орієнтуючись на свої харчові звички тощо.

Результатом зустрічі стало не лише підвищення усвідомлення важливості здорового харчування, але й конкретні кроки для його практичної реалізації в навчальному процесі.

Отож, ігровий набір передано в Мужиловицький ЗЗСО І-ІІ ступенів і далі він подорожчає закладами освіти Новояворівської громади для підвищення усвідомлення важливості правильного харчування та продуктивного навчання учнів здоровому способу життя.